Steun ons

Stichting Faridpur helpt gehandicapten en weeskinderen een toekomst op te bouwen door corrigerende chirurgie, huisvesting en scholing.

Helpt u mee?

Rekeningnummer / IBAN NL20 RABO 0131 8419 98
t.n.v. Stichting Faridpur te Oenkerk

De stichting Faridpur stelt zich ten doel alle giften nagenoeg of volledig ten goede te laten komen aan degenen voor wie de giften bedoeld zijn.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

WILT U EEN PRESENTATIE OVER FARIDPUR?

Namens Stichting Faridpur geeft dr. Cees Spronk presentaties over het werk van hem en zijn medisch team in Faridpur/Bangladesh en Mangu/Nigeria en over de sociale projecten die we in beide plaatsen steunen.

E-mailadres: spronkca@gmail.com
Telefoon: 058 256 2029
Adres: Wynzerdyk 43
9062 GP Oentsjerk

Wij willen graag iedereen, die met een donatie bijdraagt aan de projecten van de Stichting Faridpur, een bedankbrief sturen. Wij doen alle mogelijke moeite om het adres van deze gevers te achterhalen, maar door de privacy-regels van de Rabobank lukt dit helaas niet altijd. Wij vinden dit heel jammer, maar we hopen dat u er begrip voor heeft. Mocht u een ontvangstbevestiging wensen van uw donatie, wilt u dan uw adresgegevens aan ons doorgeven via info@faridpur.nl
Donaties van meer dan € 1000,- van organisaties en stichtingen worden op deze site vermeld bij Steun ons.

CBF-Erkend Goed Doel

Op 1 november 2016 is de Stichting Faridpur door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) erkend als een goede doelen Stichting. Onze Stichting ziet dit als een waardering voor onze belangeloze inzet in zowel Bangladesh als in Nigeria.

Lees meer ›