Nieuw laboratorium in gebruik

De bouw van een nieuw laboratorium bij het ziekenhuis in Mangu in Nigeria is klaar en het laboratorium is inmiddels in gebruik. In het laboratorium worden per jaar duizenden testen afgenomen, vooral ter bestrijding van aids.

Lees verder ›

Het medisch team in Bangladesh vandaag gestart

Het medisch team is veilig aangekomen in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. In één van de ziekenhuizen zullen deze keer de operaties plaats vinden. Alle vorige keren werd er geopereerd in Faridpur. Vandaag zijn 250 patiënten gezien door het medisch team. Er staan 166 mensen op de operatielijst. Dat wordt hard werken de komende 14 dagen. Wij wensen hen veel succes toe.

Lees verder ›

Medische missie naar Bangladesh

Zaterdag 3 februari vertrekt er weer een medisch team naar Bangladesh, om daar 14 dagen lang operaties te verrichten. Zoals in voorgaande jaren, zullen er veel patiënten met brandwonden en de gevolgen van brandwonden verschijnen. Het team is ook gespecialiseerd in schisis operaties en corrigerende chirurgie.

Lees verder ›

Kerstmarkt It Aventoer groot succes

De kerstmarkt die It Aventoer organiseerde ten bate van onze Stichting heeft € 5.565,90 opgebracht. Een geweldig resultaat dankzij de inzet van vele vrijwilligers, bewoners, medewerkers, stagiaires en eigenaren van It Aventoer. Ook een groot aantal sponsoren heeft bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat.

Lees verder ›

Donatie van de Diaconie Lankmeamert

Op 3 december mochten Dr. Cees Spronk en Greetje Ypma, beide bestuurslid van Stichting Faridpur, een cheque van € 2000,- in ontvangst nemen van de Diaconie Lankmeamert.

Lees verder ›