Het medisch team in Bangladesh vandaag gestart

Het medisch team is veilig aangekomen in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. In één van de ziekenhuizen zullen deze keer de operaties plaats vinden. Alle vorige keren werd er geopereerd in Faridpur. Vandaag zijn 250 patiënten gezien door het medisch team. Er staan 166 mensen op de operatielijst. Dat wordt hard werken de komende 14 dagen. Wij wensen hen veel succes toe.

Lees verder ›

Medische missie naar Bangladesh

Zaterdag 3 februari vertrekt er weer een medisch team naar Bangladesh, om daar 14 dagen lang operaties te verrichten. Zoals in voorgaande jaren, zullen er veel patiënten met brandwonden en de gevolgen van brandwonden verschijnen. Het team is ook gespecialiseerd in schisis operaties en corrigerende chirurgie.

Lees verder ›

Kerstmarkt It Aventoer groot succes

De kerstmarkt die It Aventoer organiseerde ten bate van onze Stichting heeft € 5.565,90 opgebracht. Een geweldig resultaat dankzij de inzet van vele vrijwilligers, bewoners, medewerkers, stagiaires en eigenaren van It Aventoer. Ook een groot aantal sponsoren heeft bijgedragen aan het uiteindelijke resultaat.

Lees verder ›

Donatie van de Diaconie Lankmeamert

Op 3 december mochten Dr. Cees Spronk en Greetje Ypma, beide bestuurslid van Stichting Faridpur, een cheque van € 2000,- in ontvangst nemen van de Diaconie Lankmeamert.

Lees verder ›

Kerstmarkt in de Winkel van Tryn

Van 12 t/m 16 december 2017 organiseert It Aventoer weer een kerstmarkt waarvan de opbrengst geheel ten goede komt van onze Stichting.
In en buiten de Winkel van Tryn worden kerstartikelen en andere spullen verkocht. Onze stichting staat met een stand in de winkel.

Lees verder ›

Missie Nigeria geslaagd

Van 7 tot 29 oktober 2017 is er weer een team naar Nigeria geweest om daar te opereren en de school en het internaat te ondersteunen.
Na een goedverlopen reis met een overnachting in een guesthouse in Abuja, de hoofdstad van Nigeria, en een lange autorit op zondag 8 oktober j.l. waarbij we een eerste indruk van woonplaatsen en landschappen, mensen en verkeer kregen, arriveerden we in het guesthouse van het ziekenhuis.

Lees verder ›