Laatste kerstmarkt Faridpur groot succes!

De laatste kerstmarkt van Stichting Faridpur, zorgboerderij It Aventoer en ouderinitiatief It Lijsket op vrijdag 11 december 2015 is een groot succes geworden!

De kerstmarkt was weer, net als vorig jaar, bij zorgboerderij It Aventoer van Antsje en Gerke Postma. Zij hadden vooraf al heel wat gedaan om de kerstmarkt in hun zorgboerderij mogelijk te maken. Ook waren ze erg actief geweest met het maken van allerlei dingen voor de verkoop, zoals houten kerstbomen, kabouters van boomstammetjes en handige kratjes voor het opbergen van openhaardhout. Met de cliënten samen hadden ze wel liefst 31 appeltaarten gebakken! Verder hadden ze heel wat geld opgehaald bij sponsoren.

De kerststukjes werden bij Cees en Neeltje Spronk gemaakt. Door weer en wind kwamen de dames hier vijf weken lang om weer heel wat kransen en kerstukjes te maken.

De dag zelf stonden alle vrijwilligers en vrijwilligsters klaar bij hun diverse stands voor de verkoop van o.a. de lootjes voor de “Altijd Prijs” loterij, de kerststukjes, de erwtensoep, de oliebollen. Er was weer heel wat werk verricht! De hele dag was het gezellig druk. Om zes uur ’s avonds was de erwtensoep uitverkocht en moesten de dames van de prijzentafel nieuwe prijsjes in orde maken voor de loterij.

Na afloop werd bij een gezellig samenzijn de opbrengst bekend gemaakt. Deze was € 11.155.,-. Een geweldig resultaat! Het geld zal zijn in zijn geheel naar het Kindertehuis van Stichting Faridpur in Bangladesh gaan.

Stichting Faridpur bedankt iedereen, die aan deze en vorige kerstmarkten heeft meegewerkt en al onze trouwe bezoekers voor de geweldige support die u ons gaf. De Stichting Faridpur gaat wel door met haar activiteiten om geld in te zamelen voor het kindertehuis in Bangladesh en voor de ziekenhuiskosten van de geopereerde patienten in Nigeria.