Opbrengst Open Ferwerderadiel Cup voor het Brandwondencentrum in Mangu/Nigeria

Voetbalclub Birdaard organiseert jaarlijks een toernooi: de “open Ferwerderadiel cup” en zij verbindt dit evenement met een goed doel. De Stichting Faridpur is erg blij dat ze dit jaar als goed doel in aanmerking kwam. De opbrengst van het toernooi gaat in zijn geheel naar het Brandwondencentrum in Mangu/Nigeria.

Hemelvaartsdag 2013 was een mooie zonnige dag en FC Birdaard heeft sinds enige tijd een prachtig complex met ook een erg mooie kantine tot zijn beschikking op sportpark “de Swellen”. Er werd gevoetbald door heren- en damesteams, die allemaal poseerden voor het spandoek van de Stichting Faridpur.

Bij de uitreiking van de prijzen bleek dat alle teams hun prijs bestemden voor het goede doel. Ook was er door vrijwilligers al voor het toernooi gecollecteerd voor het Brandwondencentrum. Anita Hoekstra, een van de organisatoren van het toernooi, heeft veel gedaan om het geld bijeen te brengen. Bij de tuinfair van onze stichting op zaterdag 25 mei was zij het, die een symbolische cheque van € 1.222,70 overhandigde aan Neeltje Spronk. Wij bedanken de sponsoren en de organisatoren van het toernooi van harte voor deze bijdrage voor de kinderen en volwassenen met ernstige brandwonden in Mangu/Nigeria. Het zal goed worden besteed!