Tuinfair Faridpur 2013

25 Mei was het weer zover! ’s Morgens stond alles klaar voor de ontvangst van de mensen. Een groot bloemstuk bij het hek vormde een mooie entree, de planten stonden aan beide kanten langs de oprit en zagen er mooi en fris uit, de bloemstukken stonden te pronken op tafels en de kaarten, de sjaals en de sieraden waren uitgestald.

In de serre stond de koffie klaar evenals de zelfgebakken cakes, koeken en taarten. Voor de lunch werden al voorbereidingen getroffen. De expositie van schilderijen van Diety Pieters en de handgemaakte kunst uit Zuid-Afrika was klaar voor bezichtiging. Iedereen die mee hielp had zich goed warm aangekleed want het was vrij koud, zoals het bijna de hele meimaand was geweest.

Om 10.00 uur waren de eerste plantenliefhebbers al aanwezig en vrij snel was de serre gevuld met mensen, die zin hadden in een kopje koffie met iets lekkers. Rond het middaguur lieten veel mensen zich de saté en ragoutbroodjes goed smaken en ‘s middags kwamen er nog heel wat belangstellenden.

De opbrengst van deze dag was € 4.144,83. Dit is een prima resultaat, gezien de koude weersomstandigheden. De Stichting Faridpur dankt alle vrijwilligers, die er aan meegewerkt hebben om dit mogelijk te maken. De opbrengst gaat dit jaar in zijn geheel naar het Brandwondencentrum in Mangu – Nigeria.