Tuinfair Faridpur 2015

30 mei 2015 was het de laatste keer dat Neeltje Spronk de Tuinfair voor Faridpur organiseerde in haar sfeervolle tuin. Neeltje heeft zich 15 jaar onvermoeibaar ingezet voor de Stichting Faridpur, maar ze heeft besloten na 2015 niet meer een tuinfair in haar tuin houden.

Deze laatste tuinfair heeft € 5.400 opgebracht! Dat is aanzienlijk meer dan vorig jaar! We zijn erg blij met dit resultaat. De dag begon met flinke hagelbuien, maar al snel klaarde het gelukkig op. Er waren weer heel wat stalletjes ingericht, je kon er heerlijk dwalen door de prachtige tuin en natuurlijk was er ook van alles voor de inwendige mens te koop. Er kwamen veel mensen op af en het was gezellig. Heel veel vrijwilligers hebben jaarlijks bijgedragen aan deze fairs. Zonder hen was het organiseren hiervan niet mogelijk geweest en hadden de ontvangers in de verre landen moeten afzien van de hulp die het echtpaar Spronk geboden heeft. Iedereen heel erg bedankt!

De Stichting Faridpur blijft wel voortbestaan om met haar activiteiten geld in te zamelen voor het kindertehuis in Bangladesh en voor de ziekenhuiskosten van de geopereerde patienten in Nigeria.